Hoe mogen we je helpen?

Cyber Risk


Weet u wat de financiële gevolgen zullen zijn wanneer er op uw bedrijf een cyberaanval wordt gepleegd?
Cyberrisico’s zijn van ogenblikkelijk belang. Door de toename van digitale technologieën in bedrijven neemt ook het risico toe waarbij men gehackt kan worden en er bedrijfsgevoelige informatie wordt gelekt.
Het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat bedrijven over steeds meer data beschikken. Dit kan leiden tot veel schade aan uw bedrijf en ook ten aanzien van uw klanten kan dit voor velen problemen zorgen.
Door de steeds veranderlijke technieken om bijvoorbeeld DDoS aanvallen te plegen vergroot ook de kans dat uw bedrijf hier de dupe van wordt.


Daarom is het van belang dat er continue naar vernieuwde oplossingen worden gezocht om de schade zoveel mogelijk te beperken en deze te herstellen.


De wet schrijft voor dat u (velen) datalekken moet aanmelden, hier zijn kosten aan verbonden.
Reguliere verzekeringen bieden veelal een beperkt aanbod. Van belang is uw bedrijf als uniek te benaderen en te kijken naar de cyberbedreigingen van uw specifieke bedrijf.


Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met eén van onze medewerkers via onderstaand telefoonnummer om een afspraak te maken.