Hoe mogen we je helpen?

Persoonlijk contact

Bij Kruize assurantiën staat het persoonlijke contact met u voorop. U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Met betrekking tot uw verzekeringen, pensioen, hypotheek, een betrouwbaar en onafhankelijk advies, het regelen van uw schade of voor een direct antwoord op uw vraag.

Sterke positie

Kruize assurantiën is gevestigd in Den Haag. We zijn voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en kunnen voor u, op volstrekt onafhankelijke basis, de producten selecteren die het beste bij u passen.

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Contact

Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie